Det kan jeg tilbyde

Jeg kan tilbyde dig en støttende livssamtale. Du vil kunne tale frit fra hjerte. Jeg vil møde dig i dine udfordringer og støtte dig. Jeg vil se dig som den du er som menneske. Jeg er i gang med 4 og sidste år på min uddannelse. De seneste år har jeg haft klienter med forskellige problemstillinger. Ligeså har jeg haft en del par i terapi. Jeg tilbyder psykoterapi både i Odense og Nyborg. I Odense er jeg tilknyttet et lægehus.
Ønsker du støttende livsamtaler- mangler du at dyrke din styrke - søger du sparring -hjælp til at ændre mønstre- ønsker du et " eftersyn " i dit parforhold eller hjælp til dialog ved skilsmisse, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg vil møde dig med empati og møde dig hvor du er i livet. Jeg vil gøre mit bedst for at skabe et trygt rum for dig i terapien.
Jeg mener at det er vigtig at vi sætter pris på den vi er som person og at vi dyrker vores styrke fremfor at forsøge at lave os om, så vi ligner de andre og passer ned i en bestemt "kasse", hvor det efter min mening ofte er nemmere for andre at håndtere. Jeg tror på det er vigtigere at vi passer ind i os selv frem for i en " kasse ".

Jeg ønsker at jeg kan hjælpe andre med at dyrke og se den styrke de har. Nogle gange bliver ens styrke mødt negativt, hvilket jeg synes er synd. Jeg mener vi skal se kærligt på vores styrke. Muligvis er den gemt væk, men sammen kan vi få den frem i lyset og livet.

Jeg vil møde dig med varme og rumlighed. Kommer du til mig, er du i et fortroligt rum hvor du kan tale frit fra hjertet. Jeg har naturligvis tavshedspligt.  Jeg får supervision af uddannet og certificeret Psykoterapeuter og Psykologer.
 
Mit mål er at du kan gå herfra og føle at du er blevet set og hørt og mødt. Jeg håber du vil kunne se anderledes på din problemstilling og måske giver det dig en mere konstruktiv måde at se dine udfordringer på . 

Måske har du blot brug for at vende en enkelt problemstilling som spænder ben for dig.
Måske er du på venteliste til en psykoterapeut, psykolog og kan i ventetiden starte stille og roligt hos mig.
Udover at have klienter har jeg også en podcastserie der hedder " livets hjørner" som handler om det vi kan møde i livet på godt og ondt. Podcasten kan høres gratis.  Nogle gange godt blive lidt rastløse når man skal sidde i en stol og være i terapi og andre kan have det svært ved at sidde i et terapi-rum. Så ønsker du det. Kan vi sagtens gå en tur i din session. Vi går en tur som ikke er så befærdet, på den måde vil det forsat være en fortrolig snak.