Det kan jeg tilbyde

Jeg kan tilbyde dig en støttende livssamtale. Du vil kunne tale frit fra hjerte. Jeg vil møde dig i dine udfordringer og støtte dig. Jeg vil se dig som den du er som menneske.   Da jeg er under uddannelse og i skrivende stund på 5. semester, vil det ikke være forventeligt at det er en fuldt ud psykoterapi som du kan få ved mig. Jeg mangler mere erfaring og skal først og fremmeste være færdiguddannet. 

Jeg mener at det er vigtig at vi sætter pris på den vi er som person og at vi dyrker vores styrke fremfor at forsøge at lave os om, så vi ligner de andre og passer ned i en bestemt kasse, hvor det efter min mening ofte er nemmere for andre at håndtere.

Jeg ønsker at jeg kan hjælpe andre med at dyrke og se den styrke de har. Nogle gange bliver ens styrke mødt negativt, hvilket jeg synes er synd. Jeg mener vi skal se kærligt på vores styrke. Muligvis er den gemt væk, men sammen kan vi få den frem i lyset og livet.

Jeg vil møde dig med varme og rumlighed. Kommer du til mig, er du i et fortroligt rum hvor du kan tale frit fra hjertet. Jeg har naturligvis tavshedspligt.
 
Mit mål er at du kan gå herfra og føle at du er blevet set og hørt og mødt. Jeg håber du vil kunne se anderledes på din problemstilling og måske giver det dig en mere konstruktiv måde at se dine udfordringer på . 

Jeg er pt. tilknyttet en lægepraksis hvor jeg tilbyder støttende livssamtale.
Måske har du blot brug for at vende en enkelt problemstilling som spænder ben for dig.
Måske er du på venteliste til en psykoterapeut, psykolog og kan i ventetiden starte stille og roligt hos mig.