Erfaringer


Jeg er uddannet Farmakonom. Jeg har arbejdet på apotek og i lægepraksis. I begge mine jobs har jeg haft meget patientkontakt.
Efter at være blevet 40 år, tog jeg springet ud i drømmeuddannelsen som psykoterapeut.

Jeg har igennem mit arbejde såvel som teoretisk og i praksis,  erfaret at vi som mennesker kan have tendens til at tale vores styrke ned, frem for at sætte lys på den.  Det kan have konsekvenser for vores selvværd, selvfleksion og selvtillid.

Jeg har siden 2021 haft lokale hos en  lægepraksis i Odense, hvor jeg har haft klienter med forskellige problemstillinger; bla. stress, klienter der har  udfordringer med at finde deres plads i livet , "ar på sjælen", familieterapi, parterapi og dynamikker for skilsmisse-par. Forældre sparring til børn med udfordinger.  Klienter der har været i alvorlige dysfunktionelle parforhold.

På min uddanlese har jeg stiftet bekendskab med det teoretiske og terapeutiske arbejde inde for det, psykodynamiske, og kognitiv adfærdsterapi, oplevelseorienteret terapi og psykoedukation.  Mentaliseringsbasseret terapi og tilknytningsterapi.

Temaer i undervisningen var bla. opvækst i dysfunktionelle familier, der har påført tilknytningstraumer.  Opvækst i familier med alkoholdsmisbrug. "normale " familie dynamikker der skal småjusteres.  Klienter der har haft brug for at finde sit selv og ændre handlemønstre. 
Jeg har fået undervisning i, hvordan jeg som fagperson supervisere .

Udover at have klienter har jeg også en podcastserie der hedder " livets hjørner" som handler om det vi kan møde i livet på godt og ondt. Podcasten kan høres gratis.  Læs mere  her :  https://careforyourmind.dk/podcast