Udtalelser

Hvad siger mine klienter

Udtalelse

Har været glad for at gå i terapi hos dig, du har hjulpet mig med at tænke på en anden måde og reflektere over de ting vi har talt om, og jeg har brugt de værktøjer i forskellige situationer i min hverdag både når det er svært og når det er godt. Er slet ikke færdig med at komme i terapi hos dig, for vil gerne kunne komme engang hver anden mdr. For at blive ved med at arbejde med mig selv, blive beder til at få ro i min hverdag og ro til min relationer til andre mennesker, både veninder, familie, kæresten og kolleger.


Udtalelse

Jeg er rigtig glad for mit forløb hos Claudia. Jeg har haft en hård periode i mit liv med rigtig mange uoverskuelige problemstillinger. Claudia har hjulpet mig med at øge min selvindsigt for at blive klogere på mine reaktionsmønstre.
Hun er meget dygtig og jordnær, og det er tydeligt at hun har sig selv med i sit arbejde. Hun får hurtig får en til at føle sig godt tilpas og tryg. Hun kan varmt anbefales.Udtalelse

Jeg følte mig meget velkommen hos Claudia, allerede fra starten. Hun formår at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor man ikke skal være bange for at sige noget. Der var altid plads til både grin og gråd, og det var lige netop dét jeg havde brug for. Claudia er desuden god til at hjælpe til refleksioner over egne handle- og tankemønstre, og hun har hjulpet mig langt på min nybegyndte selvudviklingsrejse. Lige nu er mit forløb med Claudia på pause, men jeg regner stærkt med at vende tilbage.

Udtalelse

Claudia har hjulpet mig at forstå mig selv bedre og til at finde løsninger på de mange spørgsmål jeg har haft i flere år. Hun er meget fleksibel.

Claudia er en meget sød og en ægte person, der virkelig gerne vil hjælpe folk.  Jeg vil varmt anbefale hende.

Udtalelse

Mine samtaler med Claudia har været virkelig gode og til en stor hjælp for mig. Jeg har lært nogle ting, som jeg bruger i min hverdag. Hun er en sød og dygtig kvinde, som får en til at føle sig hørt. Det er virkelig rart. Jeg kan klart anbefale samtaler med Claudia.

Udtalelse

For 1,5 år siden begyndte min mand og jeg i parterapi hos Claudia. Vi havde været i en dårlig periode over længere tid efter et hårdt år som førstegangsforældre. Claudia hjalp os tilbage på rette spor, hvor vi undervejs lærte mere om hinanden og vores tilknytningsmønstre. Vi har aldrig stået stærkere sammen før.

Det har været nogle utrolige gode sessioner, med plads til både gråd og latter, og vi er altid gået derfra med følelsen af, at en kæmpe byrde blev lettet fra vores skuldre. Jeg har siden også haft individuelle sessioner, som har hjulpet mig til at lære og forstå mig selv bedre at kende.

Vil til enhver tid anbefale alle at gå hos Claudia. Hun er en utrolig dygtig terapeut, men også et helt fantastisk menneske